🏆Glamping er gull!🏆

Telttur… Trangt, fuktig og ukomfortabelt er det eg forbinder med slikt. Nei takk!

Det var før me prøva GLAMPING. Heisann, det var noko anna!!!😄👏👏👏For et fantastisk påfunn! Telt store som hytter, gode senger, høgt under taket og sofa. Yeeehaaa, nå snakker me telttur! Nå meiner eg sjølsagt ikkje å bære med seg alt dette ut på tur, om du ikkje reiser med Hulken eller andre superhelter…Har du planer om 14 dagers telttur på Hardangervidda må du nok fremdeles gå for det enkle liv i fjellteltet ditt…Går derimot turen til Sommarland eller andre siviliserte opplevelser i Bø, er dette den maksimale måten å overnatte på.

Mhm!

3 kilometer frå Bø Sommarland og klatreparken Høyt og Lavt, inni skogen i Årmotdalen, ligg nemleg Breiva Gjestegaard og Glamping. Holy Moses for ein plass!🤩 Eller som Gerd sier; Åååå så fiiiint!!!🥰

Velkommen til gards
Sommarland ligg så nær at du knapt rekk å setta deg i bilen før du er framme
Moro,moro og god trening!!!
Vakre Breiva
The Låv
Ein kaffekopp i sola,kanskje?
Sykler til fri benyttelse

Me blir hjertelig mottatt på tunet ein solfylt sommardag av Katrine og Jon, og får raskt ein omvisning på garden. Praten går lett om hva som er alt blitt gjort og planene videre. Som at det skal bli vinterglamping også når vedovnen er på plass i telta. For ein plass å lade opp til jul!

Jadda!!!!😁👏👏👏
Tepper og utstyr innkjøp i Marrakesh. The real deal.
Eg kan god bu her…lenge…
Blir så glad av gjenbruk!
Telt-veranda….👌👌👌
God plass ute
🎊Tøffelfest🎊

Jon snekrer og fikser og Katrine tar vare på alle og lager god stemning ut av alt. Det er forresten det som gjer denne plassen så spesiell, den ekte varmen ein føler når ein kjem hit. Uvanleg gjestfritt og uhøytideleg på ein avslappende måte. Du føler du kjem heim. Rar følelse når ein aldri har være her før….

Det ligg i detaljene🙌

Det ligg ein slik fin ro over denne plassen. Det er tilbake til naturen på absolutt beste mulig måte, oppdatert og moderne, men likevel med det gamle intakt. Ingen oppkonstruerte pengemaskiner eller plastsklier, bare ekte vare. Og alle detaljene….alt er så solid gjennomført.

Bø eller Marokko? Bø!
Sier det igjen; detaljene altså!
✨Norsk 1001 natt✨

Her er masse å finne på for både unger og voksne. Like i nærheten ligg Åselva med fine jettegryter å bade i. Du kan fiske, ta deg ein sykkeltur på sykler du får låne gratis, teste balansen på balanseline mellom trea, plukke bær i sesongen, grille, trille eller spille (hoi for ein ordkunstner eg var der…😂😂😂) Her kan du fylle lungene med frisk skogsluft og bare være til. Ungene leiker i tunet mens dei voksne sitt i nærheten, samla rundt grillplassen eller på plattingen under låvebrua.

Her lukter det sommer. Varme berg, sildrende vatn og skog😍
Tenk å mange år det tar for vatn å forme dette…
Det rustikke er beholdt👍
Under låvebrua. Snakker me godprat over et glass 🍷? Jada,det gjer me!
Felles grillplass på tunet. Her er sådd kjempesolsikker og minikiwi-planter rundtomkring. Mykje på gang.

I tillegg til superfine telt, kan du leige gamlehuset på garden. I huset er det fire soverom, flatskjerm-TV, vaskemaskin, bad og kjøkken. Vil du gjere som oss, ligg du i telt. Du kan tilogmed sove i tretelt eller ute i hengekøya om du vil. Det er kult. Av og til kjem det rådyr forbi tidleg på morgonen for å sjå hva slags skapninger som har komme på besøk…

Treteltområdet
Her kan du luske på elg og rådyr hvis du ikkje får sove…

Hvert telt ligg litt for seg sjøl, så ein føler at ein kan være så sosial ein vil, men også få være heilt i fred. I telta er det kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Ute på verandaen er det elektrisk grill. I tillegg kan du bruke felleskjøkkenet med komfyrer og oppvaskmaskin, bad med dusj og do eller du kan huske litt mens potetene koker.

Fellesområdet i låven. Kjøkken rett fram👆,bad til venstre 👈og huske til høgre👉
Føler eg gjentar meg sjøl her nå,men detaljene altså….🙌
Nei eg dett ikkje ned frå andre etg….eg tester huska😂😂😂
Langbord på kjøkkenet/allrommet
God plass inne
Digger det!

Regner det, kan ungene leike innendørs, det kan spilles spill og høres på musikk på LP-spilleren i allrommet. How cool is that??? 😎👌🎙🎶🙌 Miles Davies i skogen. Skikkelig stemning.✨✨✨

Vel installert i teltet drar me i gang grillings på verandaen og nyter utsikten som strekker seg heilt til Norsjø. Gauken (red.anm. gjøken) ko-ko’er og magen rumler. Gerd tar bilde av maten og magen rumler enda høgere.

Rumle,rumle
Nammenam

Det smaker som vanleg heilt utsøkt, og etter ein avslappa kveld legg me oss i mjuke senger og sovner til fuglekvitter.

God natt😴
Utsikt frå verandaen🤗

Me snorker oss gjennom natta og våkner utpå dagen til lykkeleg barnelatter i det fjerne. Tusen takk for et strålende opphold. Me kjem tilbake til vinterglamping. Gleder oss allerede.😃👏👏👏

For meir info, sjekk denna: http://www.breivagjestegaard.no

#visitbø #visittelemark #glamping #bøitelemark #breivagjestegaard #overnattingibø #liveterbestute #norway2day

Reklame

6 kommentarer om “🏆Glamping er gull!🏆

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s